Toeren op Tholen, met de Solex/E-Harlie eropuit!

Voor de oudere generatie is het een stukje jeugdsentiment en voor jongeren is het gewoon een prachtige ervaring. Lekker toeren op een ouderwetse Solex, met z’n tweetjes of met een hele groep.

Heel stoer en pas nieuw zijn de E-Harlies! Deze zijn stoer, trendy, geruisloos en milieubewust.

Van de Solexen hebben we er 35 en van de E-Harlies 15 stuks. Bij grote groepen kunnen we dit mixen. De E-Harlies rijden even hard. Ook hebben we ondertussen duo harlies, hier hebben we er 2 van. €42,50 per 2 personen.

De Harlies mogen in combinatie gereserveerd worden met een solex. Verder hebben we 2 Harlie’s waar 1 persoon en 1 kind achterop kan. Deze Harlie heeft een verlengd zadel dus geen kinderzitje! 

Vooraf reserveren

De Solexen/E-Harlies zijn te huur voor gezelschappen vanaf 2 personen en iedere deelnemer dient minimaal in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat Om teleurstelling te voorkomen dienen het gewenste aantal Solexen/E-Harlies en de arrangementen vooraf te worden gereserveerd. Zo bent u met uw groep op voorhand verzekerd van een nostalgisch dagje Solex of E-Harlie rijden door leuke dorpen, uitgestrekte polders, eindeloze dijken, langs het water en alle andere elementen die de gemeente Tholen zo uniek maken.

Brasserie de Deu Braek
Nieuwlandseweg 2
4697RK St-Annaland

0166 – 851945
06 – 40478103
info@nullsolexverhuurtholen.nl

Klik hier voor ARRANGEMENTEN

Kijk voor meer informatie op: www.solexverhuurtholen.nl