Openingstijden rond kerst

Kerstavond en eerste kerstdag zijn we gesloten. Maar tweede kerstdag zijn we geopend vanaf 16:00 zodat u bij ons terecht kunt voor een heerlijk diner!

U kunt dan van onze vernieuwde kaart gerechten bestellen en daarbij komen er tijdens kerst een aantal extra gerechten bij die u ook kunt bestellen.

Voor reserveringen
06-40478103
0166-851945
Info@nulldedeubraek.nl


Zaterdag 22 september spare rib/mosselavond voor € 22,50 onbeperkt mossels en spare ribs eten.
Aanvang : 18:00 uur.
Je dient voor deze avond te reserveren.


Groot nieuws!

 
Wij hebben Solexverhuur Tholen van Jeroen Donken overgenomen. De website wordt binnenkort aangepast, wij gaan alleen solexverhuur doen!
 
 

 


 


Zo ziet ons terras eruit!


 

Leuke optredens van de dansgroep op 2 augustus 2016

20160802_212322 20160802_202849 20160802_202824

20160802_202837 20160802_212551


Brasserie De 2 Getijden wordt De Deu-Braek in Sint-Annaland

Nieuwe brasserie in Sint-Annaland biedt veelzijdigheid door vernieuwing

DOOR CLAUDIA KOOLE (Thoolse Bode 04-05-2016)

SINT-ANNALAND – Een nieuwe serre, een nieuw buitenterras, een nieuwe keuken, en restaurant en bar dat een opfris beurt gekregen hebben, de brasserie in Sint-Annaland met de huidige naam Brasserie De 2 Getijden wordt nagenoeg helemaal vernieuwd en wordt klaar gemaakt om Sint-Annaland nieuw elan te bieden. Dankzij een zeer goede samenwerking tussen René Stokx en André van Ast wordt binnen korte tijd een splinternieuwe brasserie gerealiseerd met ruime mogelijkheden die de nieuwe naam De Deu-Braek zal gaan dragen.

fotodedeubraekAndré van Ast is reeds eigenaar van café ‘An de Slôôve in Sint-Annaland. Hun toekomst wordt uitgebreid met een vernieuwde brasserie bij het chaletpark Krabbenkreek die nu nog de naam Brasserie De 2 Getijden heeft aangezien deze horeca formeel nog toebehoort aan René Stokx.

Dankzij de goede relatie tussen de oude en nieuwe eigenaar, respectievelijk René Stokx en André van Ast, kon de bouw eerder worden gestart. “Dat is een kwestie van vertrouwen”, laat Stokx weten. “Als we moesten wachten op de formele overdracht, dan zou hij het nieuwe seizoen niet hebben kunnen meemaken.”

Verse pizza’s Deze goodwill is meteen een goede start voor de nieuwe brasserie De Deu-Braek, die de naam dankt aan de zee doorbraak in 1906 te Sint-Annaland. Een zaak die wordt gestart met een goede gunfactor kan nu eenmaal goed voortborduren op de toekomst. André van Ast: “We willen mensen iets extra’s gaan bieden. Zo wordt het buitenterras vergroot naar 230 m2 en gaan we naast Hollandse kaart ook pizza’s aanbieden.” De verse pizza’s kunnen zowel worden afgehaald als worden genoten in het restaurantgedeelte met 60 zitplaatsen.

Daarbij wordt de mogelijkheid aangeboden voor feesten en partijen in het modern verbouwde pand. Van Ast: “De keuken wordt volgens de laatste eisen gebouwd, er is een aparte zaal voor 70 tot 80 mensen, een serre en het buitenterras voor 100 zitplaatsen is omheind. Dat is wel zo veilig voor kinderen.”

Meerwaarde Sint-Annaland De kinderen worden niet vergeten. Er blijft een speelgelegenheid en drie konijntjes, genaamd Moezel, Pip en Stamper, vergezellen de kinderen en andere dierenliefhebbers.

Zowel voor René Stokx als voor André van Ast is het belangrijk dat Sint- Annaland goed op de kaart blijft staan. Van Ast: “We willen het sociale gezicht blijven voor de dorpsbewoners, de mensen op het chaletpark en de toeristen. De meerwaarde voor Sint-Annaland willen we hoog houden. ” Daar heeft René Stokx ook altijd voor gewerkt. Hij is zijn gasten in de afgelopen 14 jaar erg dankbaar en wil André van Ast bijzonder veel succes wensen.

Familiebedrijf Brasserie De Deu-Braek wordt op 2 juni 2016 geopend. André van Ast zal samen met zijn vrouw Janny, zoons Melvin en Roy en zijn schoondochters in spé, Romy en Nina, de brasserie samen met het cafe gaan runnen. Zijn zoons zijn helemaal ingesteld op de horeca. Melvin die dit jaar afstudeert op toerisme en recreatie zal daarbij meer gericht zijn op organiseren van activiteiten en de horeca en Roy zal in de keuken te vinden zijn. Hij volgt momenteel nog een koksopleiding en werkt als leerling kok. Van Ast: “Ik ben bijzonder blij dat ik dit samen met mijn gezin kan doen.” Sint-Annaland kan uitzien naar een jong familiebedrijf met horecagelegenheid voor eten en drinken in een gerenoveerde en vernieuwde accommodatie.